HTML

Kiadó Irodák

Magyarországi kiadó irodák.

Kiadó irodák - iroda.ws

2010.04.19. 08:33 kiado iroda

Az irodaház 3 szintes, 300 férőhelyes, modern, őrzött mélygarázzsal rendelkezik, melyben a bérlők elhelyezésén kívül lehetőség van - vendégek/látogatók részére - óradíjas parkolásra is.

Az elsõ ütemben 11000 m2 alapterületû öt emeletes irodaház és 250 parkolóhely létesült. A második ütemben azonos színvonalú 4000 m2 alapterületû irodaszárny készült el. Az egész épületben megtalálhatók a magas szintû szolgáltatások és legújabb technikai megoldások.

Az épületekhez tartozó, összesen 360 db parkolóhely problémamentessé teszi a parkolást, míg a földfelszín igényes, parkosított kialakításával kellemessé teszi az irodakomplexum környezetét.
A 20.000 m2 össz-alapterületû komplexumban az irodák mellett az üzlethelyiségek is helyet kaptak, különbözõ méretben, közvetlen Váci úti és Forgách utcai kapcsolattal veszik körül a területet.

Az irodaház 6 szinten (földszint + félemelet + 4 emelet) kínál bérelhető területet, mintegy 5600 m2-en. A 2000-ben teljesen felújított műemléki saroképület minden korszerű irodaigényt kielégítő felszereltséggel el van látva.
Az épület első sorban azok számára nyújt megfelelő elhelyezést, akik számára fontos a reprezentatív, igényes megjelenés, ügyfélfogadás.

Az Office Garden Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő környezetében, Újbudán helyezkedik el, közel a Duna-parthoz a Lágymányosi-hídhoz és a Fehérvári úthoz, a Szerémi-Budafoki út által határolt tömbben.

Az átlagon felüli belmagasság, a karcsú öntöttvas tartóoszlopok és boltíves födémszerkezetek különleges hangulatot kölcsönöznek az irodaháznak, csakúgy, mint a régészeti feltárások során előkerült római kori romok, melyek az egyik főbejáratnál, egy üvegpadló alatt kerültek bemutatásra.

A Flórián Udvar 10.800 négyzetméteren kínál elegáns loft irodákat Óbuda központjában, a Flórián téren. Az egykori Magyar Királyi Dohánygyár átalakítása révén megvalósult ’A’ kategóriás irodafejlesztés 2008 júniusában került átadásra.

Az épület 5 emeletes, szintenként 400 m2 irodaterülettel. Az épület a területen belül helyezkedik el, és az udvaron keresztül érhető el. Az épület alatt 22 db gépkocsi befogadására alkalmas teremgarázs van. A teremgarázs és a legfelső szint között 2 db otis személylift működik. Az irodák az épület földszintjén található 800 m2-es 6 m- belmagasságú egy légterű ultramodern aulán keresztül közelíthetők meg.

Az épület 6 emeletes, szintenként 360 m2 irodaterülettel. Az épület közvetlenül a Fogadó utcai főbejárat mellett található. Az épülethez kapcsolódva működik a porta -és biztonságtechnikai szolgálat által biztosított és ellenőrzött személy és járműforgalom. Az épület földszintjén található a recepció, az étterem és egy 100 - 120 főt befogadó konferenciaterem. Az épületben 2 db otis személylift működik.

Az épület közvetlenül a Fogadó utcai fronton helyezkedik el. Az épület földszintből és emeletből áll. Mindkét szinten a folyosók két oldaláról nyílva kb. 40m2-es irodák találhatók. Az irodákban radiátoros fűtés, padlószőnyeg, míg a folyosókon kerámia burkolat került beépítésre.

Legkisebb bérelhető irodaterület: 40 m2, de lehetőség van az egész földszint, vagy emelet bérlésére is.

Az épület a területen belül helyezkedik el. Raktározási célra alkalmas. Pinceszint, földszint +2 emelet. Az épület temperált. A raktárakban hőlégbefúvás működik. Az épület könnyen megközelíthető kamionokkal is.
Az épület előtti rámpás rakodótér megkönnyíti a szállítmányok gyors és egyszerű ki illetve bepakolását.Az épületen belüli rakodást-tárolást segítő targoncák közlekedése biztosított.

A 2000 márciusában átadott Margit Irodaház földszintjén benzinkút, autómosó, shop és front parkolóhelyek lettek kialakítva. Az irodai szintek ideális oszthatóságát elősegíti, hogy a szintek 3 különálló közlekedő magon keresztül közelíthetők meg, melyek különálló bejárattal is rendelkeznek.

Az irodaházDél-Buda frekventált részén,a Fehérvári úton található,az M1,M7,M0 autópályától tíz percre.Mind Budáról,mind a Belvárosból könnyedén megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedési eszközzel egyaránt.Bérlőink részére mélygarázs és őrzött udvari parkolóhelyek állnak rendelkezésre.A modern, "A" kategóriás irodaépület külső és belső építészete a magas szintű igényeket is kielégíti.

Az irodaház Buda központjában, az M1/M7 autópálya budaőrsi szakaszához közel, a Bocskai út Sas-hegy felőli végénél helyezkedik el. Az L alakú, 2 tömbből álló irodaházban, összesen 600 nm szabad irodaterület van.

Az irodaház maximális kihasználtsággal működik, ami a kedvező elhelyezkedésnek éppúgy köszönhető, mint azon specifikus műszaki megoldásoknak, melyek lehetővé teszik a bérlői igények egyedi kiszolgálását. A vasbeton szerkezetes, ötemeletes irodaház minden irodahelyisége természetes fénnyel megvilágított, klimatizált, emellett a bérlők elégedettségét szolgálja két lift, és az épület előtti parkoló is.

iroda.ws 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiadó terület irodák parkolóhely bérelhető iroda.ws

A bejegyzés trackback címe:

https://kiadoirodak.blog.hu/api/trackback/id/tr831933358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása