HTML

Kiadó Irodák

Magyarországi kiadó irodák.

Irodahírek

2010.04.15. 08:22 kiado iroda

A bérleti díjak növekedésére irányuló jelek néhány országban már láthatóak az első negyedévben, kiváltképpen az irodapiacon, először a válság kirobbanása óta. A CBRE irodabérleti-díj indexének növekedését főleg Párizs és London mozgatta, és ez kiváltképp azért jelentős, mert az irodapiaci szektor mutatta a legnagyobb visszaesést az előző negyedévben. A fordulat azt a tényt is tükrözi, hogy az irodapiacon volt megfigyelhető a hozamok legjelentősebb esése: a városok közel felében csökkentek a hozamok 2010 első negyedévében.

 Bérleti díjak


Az első osztályú irodák bérleti díja nőtt a negyedévben: CBRE európai bérleti díj-indexe az EU-15-ök piacain 1,1 százalékkal nőtt, ami még így is 4,5 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál. A 55 vizsgált városból 5-ben nőttek a díjak, 9-ben csökkentek, míg 41-ben változatlanok maradtak. A legnagyobb drágulás Tel Avivban volt megfigyelhető (13 %), míg a londoni City-ben 9 százalékkal nőttek a díjak. Cape Townban és Durbanban a díjak viszont 8 százalékkal csökkentek.

I. kerületben, Déli-pályaudvarhoz közel a Belle Epoque Irodaház Kft, (1012 Budapest, Márvány utca 18. - VI emeletes irodaház), modern és jól felszerelt „A” kategóriás exkluzív irodaházban 180-360 m2-es irodaterület bérbeadó.

Első osztályú iroda és raktár park. Az Europolis Park BUDAPEST AEROZONE megépülése előtt nem létezett a Budapesti Ferihegyi Nemzetközi Repülőtér környezetében megfelelő minőségű ingatlan, ahol légi vagy közúton érkező és induló áruk raktározását és az ehhez kapcsolódó egyéb tevékenységeket, beleértve a vámkezelést, hatékonyan lehetett volna végezni.

A telek a törökbálinti CORA bevásárló központ bejáratánál helyezkedik el, közvetlenül az M0 autópálya mellett, jó megközelítési lehetőséggel az M-7, illetve az M-1 autópálya felöl.
A létesítmény a környezetbe illő elegáns ipari létesítmény, bemutatóterem és raktár funkciókkal. Az építészetileg esztétikusan megformált épület úgy valósult meg, hogy a bemutatótermet magába foglaló épületrész a Dulácska utcai fronton, míg a raktárcsarnok a telek hátsó található.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek kiadó irodák

A bejegyzés trackback címe:

https://kiadoirodak.blog.hu/api/trackback/id/tr91922656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása