HTML

Kiadó Irodák

Magyarországi kiadó irodák.

Kiadó iroda és Kiadó irodák - iroda-irodak.hu

2010.04.30. 08:41 kiado iroda

 Márciusban újabb bérlő, a Molaris Kft., írt alá szerződést 300 m2- re a BSR Center A tornyának 6. emeletén. A 2006-ban alakult magyar tulajdonban levő Molaris Kft. egyedi szoftverfejlesztéssel, rendszerintegrációval és informatikai tanácsadással foglalkozik.

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadó kizárólagos megbízást kapott Közép- Kelet Európa egyik vezető ingatlan befektetője, az Orco Endurance tulajdonában lévő, kiemelkedő minőségű Aréna Corner irodaház 5,500 m2 szabad irodaterületének és 1,800 m2 szabad kiskereskedelmi területének bérbeadására, Budapest 8. kerületében.

Az Union Investment 102 millió euróért szerezte meg a varsói Horizon Plaza irodakomplexumot, amely ezzel a összeggel az egyik legnagyobb ingatlanügylet lett az idén a lengyel piacon. Az eladó pedig azaz IVG Immobilien, ami Németországban a legnagyobb tőzsdén jegyzett ingatlanos cég, írja a PropertyEU.

Lezárult a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CB Richard Ellis (CBRE) "Év Városi Fotósa" c. nemzetközi pályázata. A győztes a madridi Ralf Pascual, akinek Matador-ihletésű ablaktisztító fotóját ítélte a legjobbnak a zsűri. Ralf egy kétszemélyes jordániai fotó-szafarit nyert. A 24 óra kategóriában hazánk két díjazottal is büszkélkedhet: Balogh Zoltán Nyomás, Bagics Gábor pedig Tűzijáték című képével aratott sikert.

Közép - Európa egyik legszínvonalasabb irodaépülete a BANK CENTER, mely Budapest belvárosának a szívében helyezkedik el. Minõségre és kiválóságra törekvõ épület, minõségi szolgáltatások, mint: konferencia termek, kávézó, éttermek, fitness terem, diplomata biztonsági rendszer, elsõ osztályú üzemeltetõ csapat, hûtés-fûtés 4-csöves fan coil rendszerrel, sprinkler rendszer, Matáv, Vivendi és Pantel csatlakozási lehetõség.
Az épületet az elismert magyar építész Finta József tervezte. Az épület és üzemeltetõje az állandó magas minõséget garantálják azoknak a nemzetközi társaságoknak és diplomáciai szervezeteknek, melynek irodái a Bank Centerben mûködnek.

A villa hatalmas, ápolt ősfás parkban található, saját parkolókkal, nagyon magas színvonalú belső kialakítással. Az épület saját étkezőrésszel rendelkezik, különböző méretű tárgyalók, egyedi beléptetőrendszer, éjjel-nappali őrzés megoldott, igény esetén recepciós szolgáltatás biztosítható. Rendkívüli és ritka ajánlat olyan cégek, irodák számára, ahol az kiemelkedő irodaminőség a vállalati kultúra része.

Az irodaház a Rétköz utca, Szurdok utca által határolt területen fekszik.
Megközelítése az M1-M7 autópálya közelsége miatt autóval és tömegközlekedési eszközökkel is kedvező, frekventált kereskedelmi és közlekedési útvonal.

Az irodaház egyedi fekvése és optimális térszervezése miatt a régió irodaházai között a legjobb pozíciót jelenti.

Miért érdemes a BudaWest Irodákba költözni?

- prémium kategóriás irodaház
- környezettudatos építészeti megoldások
- rugalmas térkialakítás cellás és egyterű irodáknak egyaránt
- transzparens utcai főhomlokzat
- hatékony alaprajz
- exkluzív dupla belmagasságú központi lobby
- étterem, kávézó
- díjmentes WI-FI hozzáférés
- irodaterületek 100 m2-től
- szintenként akár 2.800 m2 bérelhető irodaterület
- panorámateraszok a 4. - 5. emeleten
- minden szinten fedett dohányzóterasz
- kellemes, parkosított környezet

- költséghatékony üzemeltetés

A-kategóriás irodaház a IX. kerület legdinamikusabban fejlődő, folyamatosan megújuló részén, a Boráros tér közvetlen közelében. Az épület külső és belső megjelenése egyaránt kifinomult eleganciát sugároz, köszönhetően az exkluzív gránit burkolatú homlokzatnak és az üveg felületeknek, illetve a további egyedi építő elemeknek. Az inspiratív munkakörnyezethez az épület belső udvarán található kellemes zöld udvar is hozzájárul, a bérlők kényelmét pedig az épületen belül kialakított fitness- és wellness részleg biztosítja, amely feltöltődést és kikapcsolódást nyújt akár munkakezdés előtt, akár a munka befejeztével. A ház különleges szolgáltatása továbbá a bérlők logójának, illetve reklámfilmjeinek folyamatos vetítése a ház teljes területén kialakított kamerás-televíziós rendszer segítségével, amely a recepcióra érkező vendégek számára is látható, továbbá a liftelőterekben és egyéb közös területeken tartózkodók számára is.

Kiemelkedő színvonalú, modern irodaház, amely a város leggyorsabban fejlődő körzetében, a IX. kerület Duna-parti szakaszán épül fel a Milleniumi Városközpont közvetlen szomszédságában. A minden igényt kielégítő ikon épületet a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelően szereljük fel. A 32.000 m2-es irodaházban hét emeleten találhatók majd irodák, és a három szintes mélygarázsban 603 gépkocsi parkolhat. A földszinten étterem és kávézó, valamint bankfiók szolgálja majd bérlőink kényelmét. Emellett a közelben számos étterem, szálloda és üzlet található.

A Millennium Tower III vizuális megjelenése finom formai megoldásokkal kapcsolódik a második ütemhez, ezzel biztosítva a Millennium Tower irodaházak egységes megjelenését. Az épületet az Ybl, Pro Architectura és FIABCI díjas építész Vadász Bence tervezte. A 2008 tavaszán átadásra kerülő nyolcemeletes épület összesen 20.000 négyzetméteren n yitott vagy cellázott elrendezéssel kínál szintenként 2.350 négyzetméter első osztályú irodaterületet. Az épület technikai megoldásai és szolgáltatásai egyformán megfelelnek a TriGranit magas minőségi követelményeinek.

Az egyedülálló energiatakarékos technikai megoldásoknak köszönhetően a Millennium Tower I irodaépület üveg homlokzata és letisztult építészeti stílusa kivívta a bérlők és a magyarországi ingatlanszakma egyöntetű elismerését. Ezt bizonyítja az is, hogy olyan nagynevű nemzetközi vállalatok választották az épületet, mint a Vodafone, a Morgan Stanley, a Boehringer Ingelheim, a Provident és a Lufthansa. A Fazakas György által tervezett 18.000 négyzetméteres Millennium Tower I irodaház 2006-ban valósult meg a Millennium Tower irodaházak első ütemeként.

Az irodaház Pest kiemelt zöldövezetében található, Zugló villanegyedében a XIV.kerület Abonyi út 31.szám alatt található. A csodálatos villaövezetben fekvõ, alagsor, földszint, két emelet + tetõtér-beépítéses irodaház könnyen megközelíthetõ mind személygépjármûvel, mind tömegközlekedési szközökkel. Az Abonyi út közvetlen közelében a Thököly úton áll meg a 67-es villamos, mely a Keleti pályaudvarról indul. A Keleti pályaudvarról, vagy a Hõsök terérõl akár 5 perc kellemes sétával is elérhetõ az irodaház és rezidencia.

A teljesen felújított és átalakított, eredetileg 1910 körül épült villaépület külsõ és belsõ kialakítása, valamint az épületet körülvevõ park, a legmagasabb szintû igényeket is kielégíti, megfelelve a nyugat-európai elvárásoknak.

A kertészetileg rendezett park, a hitelesen helyreállított homlokzatok, épületrészek, a stilizált romantikus nyílászárók tökéletesen visszaadják a század eleji hangulatot, természetesen a legkorszerûbb mûszaki követelményeket is kielégítõ modern építészeti anyagok felhasználásával.

Az épület utólagos hõszigetelése, a hõhidmentes aluminium nyílászárók, a korszerû tegola tetõfedés, s a dryvit vakolatrendszer szintválasztéka a villát eredeti pompájában jeleníti meg, ezzel szinte kiemelve azt környezetébõl.

Az Alfa Ingatlancsoport 10 hektár alapterületű telephelye ideális gépjárműkölcsönzéssel vagy kereskedelemmel, illetve csomagszállítással, szállítmányozással foglalkozó, nagy gépjármű flottával rendelkező cégek számára a Ferihegyi Repülőtérre Vezető út és az Üllői út, valamint a Ferihegyi repülőtér közelségének köszönhetően.

A terület főbb jellemzői:

- 10 hektár szabad terület
- kiadó irodák, raktárhelyiségek is rendelkezésre állnak
- parkolásra alkalmas
- tehergépkocsi bejárat
- 24 órás portaszolgálat
- kerítéssel körülvett terület

- könnyen megközelíthető

Az Etele térhez, valamint Kelenföldi pályaudvarhoz való közelségének köszönhetően, az ingatlan még a külvárosból is könnyen elérhető. A gépkocsival érkezők az irodaház előtt található számtalan parkoló lehetőségeket használhatják ki. Az épület értékét az is emeli, hogy a háztól pár száz méterre tervezik a 4-es metró egyik megállóhelyét, ezzel erősítve tömegközlekedéssel való elérhetőségét.

Mivel két belső udvarral rendelkezik, így az irodák természetes fénnyel világítottak.

Az Alfa Ingatlancsoport 3 egybefüggő épületből álló fejlesztése az Alfa Csányi Office, Budapest egyik legfrekventáltabb körzetében a Váci út szomszédságában található. Az Irodaház Újpest központjának közelsége miatt kiemelkedően jó közlekedési adottságokat biztosít, mind a tömegközlekedést igénybe vevők, mind pedig a gépkocsival érkezők számára.
Az irodaház, két teljesen új szárnnyal rendelkezik, melyekben kiváló természetes fénnyel megvilágított, világos irodahelyiségek kerültek kialakításra a kis területektől (10 m2) egészen a nagyobb egybefüggő területekig (40-60-80-150 m2 teljes folyosó és teljes szint) amelyek az ügyfél igényei szerint alakíthatók.

A pincében, illetve a földszinten található raktáregységekhez tehergépkocsi bejárat, teherlift, valamint rámpa került kialakításra a rakodás megkönnyítése céljából. A területen lehetőség van fedett parkolóhelyek bérlésére is.

Az ALFA INGATLANCSOPORT irodaház fejlesztése a volt Csepel Művek területén található. Az objektum tömegközlekedéssel, valamint gépkocsival könnyen, és jól megközelíthető.

Az irodaház hatalmas kapacitású. Az irodák természetes fénnyel rendelkeznek.

Az irodaház előtt lévő területen parkolóhelyek találhatóak.
A bérlők kényelme érdekében, az épület az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:
- 24 órás portaszolgálat
- Az irodák részben légkondicionáltak

- 1 személy-, valamint 1 teherlift

A városközponthoz közeli elhelyezkedésű, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező 2,3 hektár alapterületen elterülő ingatlan. A telken egy öt szintes irodaház, egy csarnoképület és további melléképületek találhatók. Az ingatlan a Kerepesi útról és a Stróbl Alajos utcáról közvetlenül megközelíthető mind gyalogosan mind gépjárművel, nagyméretű járművek behajtása is biztosított. Az ingatlantól mért 200 méteres távolságon belül, számos tömegközlekedési eszköz megállója található

A három szintes irodaház téglaépítésű, homlokzatának nagy részét is vörös klinker-tégla fedi.
Szobáink a felső szinteken többnyire 25, 36 illetve 50 négyzetméteresek, de lehetőség van ezek összenyitására is. Kialakításukat tekintve minden emeleti szoba padlószőnyeges, a fűrészporos tapétával burkolt falak és a műanyag bukó-nyíló ablakok irodáink komfortérzetét növelik.

Az irodák bérleti díja magába foglalja a parkoló használatát. A közös területek és a szobák takarításáról, csakúgy mint a kert állandó karbantartásáról a bérbeadó gondoskodik.

Műemléki védettség alatt álló épület az V. kerület bank és kormányzati negyedében található. Az épület különleges adottsága, hogy zárt beépítésű környezetével ellentében telek középére épült, így minden oldalán külső térre nyíló ablakokkal rendelkezik. Az épület körüli udvar szabadterülete parkoló illetve egyéb (pld. vendéglátó terasz stb.) célokra is felhasználható.

Az épületben hûtő, fûtő, légkezelő, tûzjelzõ, biztonsági, gyengeáramú (cat-5) rendszerekkel rendelkezik. A hõcsere a parapetnél és a mennyezeten elhelyezett fancool egységekkel történik. A világítás álmennyezetbe süllyesztett. Az épületben 3 lift üzemel. Kétszeres elektromos betáplálás adott amely szünetmentes ellátást tesz lehetõvé. Számítógépterem van kiépítve, amelynek önálló szünetmentes áramforrása van. 

Kiadó iroda és kiadó irodák

Szólj hozzá!

Címkék: kiadó épület terület irodaház irodák bérelhető irodahaz.info iroda irodak.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kiadoirodak.blog.hu/api/trackback/id/tr911963600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása