HTML

Kiadó Irodák

Magyarországi kiadó irodák.

Irodák a XIII-ik kerületben

2010.04.14. 09:07 kiado iroda

A FirstClients irodák modernek, teljesen felszereltek és vonzó üzleti címeken találhatók.

Azon gondolkozik, hogy üzletét egy új piacra helyezze át? Akkor lehetséges, hogy a FirstClients Virtuális Iroda a megoldás Önnek. Egy virtuális irodával vonzó üzleti címet közölhet az ügyfeleivel és üzlettársaival.

A virtuális iroda egy olyan szolgáltatás, melynek igénybevételével nem kell irodahelységet bérelni, sőt nem is kell jelen lenni ahhoz, hogy magas presztízsű, jól hangzó üzleti címe legyen egy vállalkozásnak.

Egy virtuális irodának megvannak az előnyei, ami sok cég számára kedvezőbb megoldást nyújt, mint a hagyományos irodabérlés. Ezek közé tartozik, hogy az iroda megnyitásakor nincs szükség olyan beruházási költségekre, mint a bútorozás, irodatechnika, recepciós tér, tárgyalók, internet, telefon stb.

Jelenleg kiadó iroda: 5146 m2

A Róbert Irodaház a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő területén, a XIII. kerületben, a Róbert Károly körút és a Lehel út csomópontjában található.

Műszaki jellemzők/szolgáltatások
· fan-coil rendszerű légkondicionálás
· bérlői igény szerinti belső térkialakítás
· gépi szellőzőrendszer
· beléptetőkártyás biztonsági rendszer
· 24 órás recepció/biztonsági szolgálat
· mélygarázs
· 5 személylift

 

Az irodaház-komplexum Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő negyedében, a Váci úton található, közvetlenül a 3-as metro Forgách utcai megállójánál. A komplexum 7 irodaépületbõl áll, közülük a legújabb a komplexum közepén álló irodaház, amely a maga 10 emeletével toronyként magasodik a körülötte álló épületek fölé.

 

Iroda bérleti díj:
10 - 13.5  €/m2/hó + ÁFA
Üzemeltetési költség: 3.75-3.95 €/m2/hó + ÁFA


Irodák a 13-ik kerületben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiadó kerületben irodák

A bejegyzés trackback címe:

https://kiadoirodak.blog.hu/api/trackback/id/tr171919885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása