HTML

Kiadó Irodák

Magyarországi kiadó irodák.

Kiadó Iroda és Irodaház Információk

2010.06.01. 08:48 kiado iroda

Az ezt megelőző négy évben ingatlanközvetítő franchise rendszerekben szerzett széleskörű tapasztalatot lakó, ipari és kereskedelmi ingatlanok értékesítésében előbb irodavezetőként, majd franchise partnerként. Angol nyelvtanári, idegenforgalmi és szálloda-vállalkozói végzettségei mellett az IBS-en szerzett Business and Languages diplomával és Marketing (IAA) diplomával rendelkezik.

 

Irodaterület összesen: 905 m2 Jelenleg kiadó iroda: 445 m2 Min. bérbeadható iroda: 17 m2 Bérbeadottság: 51 %

 

 7 emeletes épület csendes mellékutcában. Korszerű, felújított irodaház lifttel, központi klímával fan-coil rendszerben. Központi konferenciaterem alkalmanként bérelhető. Megközelíthetőség a 3-as metró vonal lehel téri megállójától 1 perc, 200 m gyalog.

Az épület a XI. kerületben, az M1 és M7 autópálya kivezető szakaszánál, a Budaörsi út közelében fekszik. A belvárosból gépkocsival kb. 10-15 perc alatt megközelíthető, illetve a Déli pu.tól közlekedő 139-es gyorsbusz közvetlenül az épület előtt áll meg.

Minden igényt kielégítő, korszerű irodaterület, amely csendes, nyugodt, tiszta levegőjű, zöld környezetben fekszik. (A felső szinthez egy körpanorámás terasz is tartozik.)

- 5 szintes, 250 férőhelyes, fedett, őrzött parkolóház
- 5 lift
- 24 órás örző-védő szolgálat
- fűtés, hűtés, központi riasztóredszer, biztonsági kamerák
- állandó karbantartás, épület management
- közös területek takarítása
- kávézó, étterem,2 bankfiók
- modern design, tetszetős belső kialakítás
- multifunkcionális hasznosíthatóság
- hosszú távú bérlési lehetőség
- szerződéses garancia
- bemutatótermek
- az épület adottságai lehetőséget adnak kisebb helyiségekből álló és egyterű, illetve különböző nagyméretű bérleti egységek kialakítására

Budapest belvárosában a Kossuth Lajos tér és a Vértanúk tere sarkán elhelyezkedő patinás ház első emeletének utcai frontján található iroda bérelhető. A helyiség a Bérlő igényei szerint kerül kialakításra. A ház pinceszintjén teremgarázs üzemel, ahol parkolóhely bérelhető (max. 40 db). Az iroda üzemeltetési költsége kiemelkedően alacsony. Az irodához 6 db Kossuth térre néző erkély is tartozik.

Szinti bérterülethányad - Az adott szint szinti közösen használt és szinti kizárólagosan használt területének százalékban kifejezett...

A MOM Park melletti Derkovits utcában 280 m2-es , csendes belsőkertes, négyszintes, korszerűen felújított irodaépület, részben berendezve - klíma, riasztó, telefon- és számítógép hálózattal - közvetlenül a tulajdonostól - hosszú távra kiadó.
Alsó szint:oktató/tárgyaló, konyha - kertkapcsolat, fürdőszoba, tároló, szerverszoba
Földszint: Recepció, 2 iroda, toalett - lejárat a kertbe.
I. emelet: 2 iroda, utca felé és a kert felé is erkély, konyha, fürdőszoba, előtérben tárolószekrény.
II.emelet : Iroda, konyha, toalett, tárolók.
Bérleti díja: 700.000 Ft+ rezsi\hó

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiadó terület eladó irodaház kerületben irodák parkolóhely irodahaz.info iroda.ws iroda irodak.hu kiado iroda elado iroda elado irodahaz

A bejegyzés trackback címe:

https://kiadoirodak.blog.hu/api/trackback/id/tr172047006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása