HTML

Kiadó Irodák

Magyarországi kiadó irodák.

irodaleírások

2010.04.14. 08:39 kiado iroda

 Bérterületek - Az összes olyan, a bérlő által lezárható vagy számára elkülönített terület, melyet csakis a bérlő használ.

- étterem az épületen belül
- 24 órás recepciós szolgálat
- Ingyenes parkolási lehetőség a környéken
- Épület management, karbantartás
- Közösterületek takarítása

M66 OfficeCenter második emeletén: 1 db főnöki szoba, 6 és 10 személyes tárgyaló, 1 db 10 személyes dolgozó, 62 m2 terasz, irattár, recepció, konyha és saját vizesblokk.\r\nTeljesen berendezett, internet, telefon, fax, fénymásoló. \r\nA teremgarázsban 2 db beálló (70 euro/db/hó), további 3 db felszíni parkoló (40 euro/db/hó), illetve ingyenes ügyfélparkoló.

Légkondicionált irodahelyiségek és közös területek
Igény szerinti irodakialakítás
24 órás recepció- és biztonsági szolgálat
Kávézó és büfé
137 parkolóhelyes mélygarázs
Kerékpártároló
Tetőterasz az 5. és 6. emeleteken
Kártyás beléptető rendszer
Akadálymentesített épület
WiFi
CCTV
Modern, kellemes munkakörnyezet
5 lift
4 csöves fan coil
Álmennyezet
Nyitható ablakok
Könnyű megközelíthetőség, tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt
Széles körű lakossági szolgáltatások az épület közvetlen szomszédságában
Látványos, városképet meghatározó saroképület

Az Irodaház az I. kerületben, Budapest egyik legértékesebb területén, a Várkerületében, azon belül Krisztinaváros területén található.

Az irodaház a Pálya utca - Gyõzõ utca - Mészáros utca által határolt 1749 m2 nagyságú saroktelken található. Az 1993-ban épített 11 szintes (-3,-2,-1 garázsszint, földszint, magasföldszint 3.4.5.emeletek).

260 m2 üzlethelyiség,
160 m2 iroda

A Roosevelt irodaház kiemelkedően jó elhelyezkedéséből adódóan nemcsak magából az épületből nyílik csodálatos kilátás a Dunára, a budai oldalra, és hátrafelé a Bazilikára, hanem a szemközt található Budai Várból nézve az épület teteje is a panoráma meghatározó része lesz.

irodaház műszaki színvonalának része a standard álpadló, amely magában foglalja a kábelcsatornákat, a négycsöves fan-coil hűtés-fűtés rendszer, és a kártyás beléptető rendszer. Az irodaház különlegessége a hőszigetelő üvegezésbe épített árnyékoló rendszer. Ez a 38-41 mm-es hőszigetelő üveg légterében fog elhelyezkedni, így nem lesz kitéve a szélhatásnak, védett helyen lesz, nem kell belülről takarítani és elektronikusan állítható.

Az épületben hûtő, fûtő, légkezelő, tûzjelzõ, biztonsági, gyengeáramú (cat-5) rendszerekkel rendelkezik.

További irodaházaink.

 Az irodaház a XIII. kerület frekventált, kiválóan megközelíthető részén, a Váci út - Dózsa György út találkozásánál (kb. 50 m-re a metrómegállótól) található. Általános információ: A-kategóriás, modern, 9 emeletes irodaház légkondícionált irodaterületek 24 órás porta - és biztonsági szolgálat mágneskártyás beléptetés minden szinten, előterek, folyosók állandó kamerás felügyelete rugalmas válaszfalazás

Exkluzív megjelenésű épület modern műszaki tartammal (emelt padló, rugalmas válaszfalazás, kártyás beléptetőrendszer, mélygarázs, stb.). Az épület földszintjén egy bankfiók és a híres Lukács Cukrászda üzemel.

Az irodaházban egy általános emelet 1300 m2, amely könnyen válaszfalazható a bérlõk igényei szerint.

Kiadó irodák adatlapjai, leírással, térképpel, szolgáltatásokkal, müszaki adatok, kapcsolattartó személyek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiadoirodak.blog.hu/api/trackback/id/tr301919833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása